Преди няколко седмици /когато беше големия студ/ оставих колата в гаража в събота без никакви проблеми. В понеделик паля и и започна едно диво виене - не ти е работа. Още по силно ставаше когато завъртя волана. Тъй като за пръв път ми се случва и не знаех какво да правя, загасих колата и отидох на работа с автобуса
.
Вечерта като запалих виенето беше намаляло и след малко спря съвсем /може би като позагря/. Сетих се да погледна маслото в резервоарчето - точно е малко над половината.
Та въпроса ми е от малкото масло ли е, до къде трабвя да се долива защото има една клечка на капачката закачена ама няма мерки никакви
.
Сега от време навреме се чува но за се кунди и спира. Най вече като е студена.
Дайте моля съвет дали е само от масло или е и нещо друго. Аз междувременно утре ще долея ама кажете до къде...

Вечерта като запалих виенето беше намаляло и след малко спря съвсем /може би като позагря/. Сетих се да погледна маслото в резервоарчето - точно е малко над половината.
Та въпроса ми е от малкото масло ли е, до къде трабвя да се долива защото има една клечка на капачката закачена ама няма мерки никакви

Сега от време навреме се чува но за се кунди и спира. Най вече като е студена.
Дайте моля съвет дали е само от масло или е и нещо друго. Аз междувременно утре ще долея ама кажете до къде...
Comment